Mekanex er siden 1961 en velkjent leverandør av maskinelementer. I dag er vi en av de ledende grossister av komponenter for lineære bevegelser, motorer og transmisjoner. Vi har kunder i alle nordiske land og er representert i nesten alle industribransjer.

Mekanex sysselsetter over tyve medarbeidere og omsetter omkring 60 millioner svenske kroner. I Sollentuna, like utenfor Stockholm finnes vårt hovedkontor og sentrallager. Et salgskontor finnes i Oslo som betjener våre norske kunder. Det finske markedet bearbeides av vårt finske datterselskap som også leverer produkter til de baltiske landene.

Et omfattende lager av våre nøkkelprodukter og et mangeårig samarbeid med velkjente leverandører har lagt grunnlaget for raske og pålitelige leveranser. Det brede sortimentet tillater oss å tilby optimerte løsninger for applikasjoner med ulike tekniske og økonomiske mål. Det er derfor alltid nyttig å kontakte våre selgere, spesielt om du søker løsninger for masseproduserte produkter.

Vi håper du finner interessante produkter på våre nettsider. Har du spørsmål angående Mekanex og vårt sortiment, står våre sakkunnige salgskonsulenter rede til å hjelpe deg.

Staffan Franzén, daglig leder