Nicklas er en av klippene hos Mekanex som kan ”alt”. Han startet i selskapet for 13 år siden og har siden vært en sterk bidragsyter til Mekanex sin suksess og utvikling. Nicklas svarer på noen kjappe spørsmål.

Hva er dine oppgaver i Mekanex?
Jeg er ansvarlig for Mekanex sitt utvalg av lineære produkter og jobber med produkter fra blant annet HepcoMotion og Hiwin. En stund nå har jeg også jobbet med ulike robotløsninger sammen med vår sveitsiske leverandør Güdel.

Hva jobbet du med før du begynte på Mekanex?
Før jeg begynte i Mekanex, jobbet jeg i tre år med å programmere Motoman-roboter og ni år som designer i bilindustrien.

Hva brenner du for i jobben din?
Jeg brenner for å hjelpe kunden med å finne så smarte løsninger som mulig.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Å sykle terrengsykkel og løpe. Jeg trener også jevnlig på treningssenteret og da blir det litt padling i ny og ne.

Hva er ditt favorittmål? Hvorfor?
Min drømmedestinasjon er Whistler i Canada. Det er et mekka for downhill terrengsykling!

Hva er ditt ufattelige talent?
Jeg har løpt 8 maraton. Og fullførte alle sammen!

Nicklas Jönsson
Produktansvarig Liniærteknikk
nicklas.jonsson@mekanex.se
Tel: + 46 8-705 96 63
Mobil: +46 70-842 86 60