Mekanex feirer 60-årsjubileum i år og hva passer vel da bedre enn at vi samtidig revitaliserer vår logo, kommer med et nytt utseende på vårt nyhetsbrev, samt lanserer en oppdatert, modernisert og mer personlig hjemmeside med ny design?

Hjemmesiden vil fremdeles ha den gode funksjonaliteten med tydelige produktgrupper, digitale kataloger, samt våre populære betraktninger. Så du vil fortsatt kunne finne det du leter etter på enkelt vis.
Noen av nyhetene er at du nå finner kontaktinfo og bilder av alle som jobber på hovedkontoret i Sollentuna, nord for Stockholm. I kommende nyhetsbrev presenterer vi våre medarbeidere slik at du får mulighet til å bli kjent med oss og vi bedre kunne hjelpe deg med å løse dine utfordringer innen kontruksjon, overføring og lineærstyring. Vi har dessuten også en kort presentasjonsfilm om Mekanex på startsiden og du kan også lese om vår historie. Visste du for eksempel at vi startet som lekebutikk på Drottninggatan i Stockholm på 1930-tallet der vi blandt annet solgte velkjente varemerker som Meccano og Märklin?

Mye har skjedd siden tiden på Drottningegatan og i dag leverer vi kvalitetskomponenter til industrien i kombinasjon med høy teknisk kompetanse hos våre ingeniører og øvrige medarbeidere. Denne kombinasjonen har gjort det mulig for oss å bidra til mange spennende og ”umulige” tekniske løsninger og applikasjoner gjennom årenes løp. Fordi vi representerer og samarbeider med noen av verdens fremste leverandører av respektive produktområder kan vi i prinsipp alltid tilby rette komponenter til rett applikasjon.

Våre kunder finnes i alt fra gruve- skogs-, og papirindustrien til næringsmiddel-, medisin- og emballasjeindustrien.
Vi tilbyr alt fra individuelle komponenter til komplekse spesialløsninger for produksjon- og automatiseringsindustrien i Sverige, Norge, Finland og Baltikum. Og i vår industri, transmisjonsindustrien, er en industri som fortsatt er grunnlaget for den svenske, nordiske og baltiske industrien.

Så har du et prosjekt, en teknisk utfordring eller en spennende ide du tenker på? Ikke nøl med å kontakte en av våre kompetente ingeniører, så hjelper vi vi deg med å finne den beste løsningen som inkluderer mekaniske og elektromekaniske produkter.

Staffan Franzén
VD
+46 (0)8-705 96 60
staffan.franzen@mekanex.se