Vårt svenske moderfirma Mekanex Maskin AB feirer 60 år i år og vil markere dette på ulike måter gjennom 2021. Mekanex Maskin AB ble dannet i 1961 og har siden den gang utviklet seg til å bli en ledende leverandør av mekaniske og elektromekaniske komponeneter til den svenske industrien. De siste 30 år har vi også vært etablert i Norge, Finland og Baltikum. Vi har også der vært i utvikling, og levert komponenter til industrien.

 

Vi er både stolte og glade for at vi har – i Sverige i 60 år og i Norge i 34 år – levert kvalitetskomponenter til industrien i kombinasjon med høy kompetanse hos våre ingeniører og øvrige medarbeidere. Denne kombinasjonen har gjort det mulig for oss å bidra til mange spennende og ”umulige” tekniske løsninger og applikasjoner gjennom årenes løp.

 

Vi har kunder i alt fra gruve-, skogs- og papirindustrien til mat-, forpakning- og helseteknologiindustrien. Vi tilbyr alt fra enkeltkomponenter til komplekse spesialløsninger for produksjons- og automatiseringsindustrien i Sverige, Norge, Finland og Baltikum.

 

I forbindelse med 60-årsjubileet har vi oppdatert vår logo og font, noe som vil vises umiddelbart i våre digitale kanaler og etterhvert også innføres på øvrige områder.

 

Hjemmesiden skal få et ansiktsløft dette året, men produktinnholdet vil være det samme som tidligere og du vil forsatt enkelt finne våre produkter.

 

Har du et prosjekt, en teknisk utfordring eller en spennede idé du pønsker på? Ikke nøl med å kontakte en av våre kompetente ingeniører, så hjelper vi dere med den beste tekniske løsningen med både mekaniske og elektromekaniske produkter.

 

Til slutt – en stor takk til alle våre fantastiske kunder de siste 60 år – vi sikter mot 60 til!

 

Staffan Franzén
VD och ägare av Mekanex Maskin AB