Uten Jessica hadde vi ikke hatt orden på økonomien! Jessica begynte i Mekanex sommeren 2021 og har siden vært en gledesspreder og en dyktig og godt likt medarbeider i økonomiavdelingen. Jessica svarer på noen raske spørsmål her.

Hva er dine oppgaver hos Mekanex?
Jeg er økonomiadministrator, det vil si at jeg håndterer selskapets kunde- og leverandørreskonto, alt regnskap og lønn. Jeg gjør også avstemminger og månedsregnskap og jobber med både svenske, norske og finske selskaper.

Hva jobbet du med før du begynte på Mekanex?
Jeg har alltid jobbet med økonomi, men tidligere hovedsakelig i byggebransjen.

Hva brenner du for i jobben din?
Utfordringene. Jeg lærer noe nytt hver dag. Jeg synes det er veldig gøy å gå på jobb fordi jeg jobber med så hyggelige kollegaer.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Tilbring tid med familie og venner. Jeg liker også å reise.

Hva er ditt favorittmål? Hvorfor?
Jeg vil gjerne reise tilbake til New York. Elsket den byen. Et annet favorittmål ville være Sør-Afrika, hovedsakelig på grunn av det vakre landskapet og kulturen.

Hva er ditt ufattelige talent?
Hmm, talent og talent. Jeg liker veldig godt fotografering. Da jeg var liten skrev jeg mye, så den gang var drømmen min å bli forfatter. Jeg har et veldig fint brev som jeg fikk fra Astrid Lindgren som jeg rammet inn hjemme.

Jessica Malmgren
jessica.malmgren@mekanex.se