Vi ønsker Sofia Söderberg velkommen som ny salgsingeniør for Mekanex. Noen korte spørsmål og svar;

Hva er dine oppgaver i Mekanex?
Jeg er en ekstern selger, men jeg er såpass nyansatt at jeg fortsatt prøver å lære meg så mye som mulig om alt mulig. Det er mye å ta inn, og det tar litt tid før det sitter, men akkurat i tide til våren håper jeg at jeg har oversikt!

Hva jobbet du med før du begynte på Mekanex?
Jeg har jobbet som designer i pumpeindustrien, deretter som selger av små motorer med periferiutstyr. Etter det jobbet jeg i samme firma med markedsføring, men også litt kvalitetssikring. Sirkelen slutter seg på en måte nå som jeg «starter på nytt» som selger hos Mekanex.

Hva brenner du for i jobben din?
Å kunne ta del i ulike virksomheters problemer og å kunne være med å bidra til løsninger.

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Tilbringe tid med familie og venner. Løpe, gå på ski (både alpint og langrenn), plukke sopp og å klatre.

Hva er ditt favorittreisemål? Hvorfor?
Jeg opplever at kontraster beriker; snø og kulde en gang, bad og varme en annen gang.

Hva er ditt ufattelige talent?
Lærte meg å ri i fjor. Fantastisk følelse når muskelminnet lærer noe nytt, det skjer ikke så ofte lenger (har jeg blitt feig eller gammel?).

Sofia Söderberg
Salgsingeniør
sofia.soderberg@mekanex.se
Tel: +46 8-705 96 65
Mobil: +46 70-842 86 65