Mekanex tilbyr snekkegir fra italienske Hydro-Mec. De har et stort utvalg av snekkegir. Hydro-Mec Rightangle er kostnadseffektive, høyytelses snekkegir for industrielle applikasjoner.

Snekkegirene er tilgjengelige i forhold fra 5:1 til 100:1 i ett girtrinn. Høyere utvekslinger er tilgjengelige med inkluderte girtrinn eller ved å kombinere to snekkegir i serie. Snekkegirene er designet for belastninger opp til 650 Nm for rettvinklet og ca 1500 Nm for kubikkversjonen Square. I tillegg til standardprogrammet tilbyr Hydro-Mec også tilpassede gir med redusert tilbakeslag, matgodkjent olje eller rustfrie hulaksler.

Mekanex lagerfører størrelsene 030 (20 Nm), 045 (40 Nm) og 063 (150 Nm) i alle forhold. Til girkassene er det også et utvalg tilbehør som aksler, motorflenser og monteringsutstyr. Vårt lager gjør oss i stand til å tilby våre kunder korte leveringstider for de vanligste snekkegirene. Gir i større dimensjoner kan i mange tilfeller ekspressproduseres for hasteleveranser.

Vi vil også benytte anledningen til å anbefale Hydro-Mecs nettside, som har en svært brukervennlig og intuitiv konfigurator. Ved hjelp av konfiguratoren kan en designer velge forskjellige typer gir, tilbehør og monteringsposisjoner. Her kan du også finne alle nødvendige spesifikasjoner, datablader og 3D-modeller.